Faciliteiten

Zowel de relaxte loft appartmenten als Het Magazijn zijn van alle gemakken voorzien. Elk appartement wordt turnkey en volledig gemeubileerd opgeleverd. Het hele gebouw is voorzien van Wifi. Ontspannen kun je in je eigen loft appartement, maar ook op het heerlijk dakterras, of in één van de horecagelegenheden met ontmoetingsruimte in het gebouw. Natuurlijk zijn er ook volop praktische handigheidjes in en rondom het gebouw, zoals de fietsenstalling en de wasruimte.

WIFI

Meer info

Wifi en glasvezel internet met een snelheid van 300 Mbit/s dat constant stabiel is. Goed voor een gemiddeld internet gebruik, voldoende internet om met in ieder geval 4 tot 6 mensen gebruik te maken van het internet. Dit om tegelijkertijd op tv naar HD-zenders te kijken, te Netflixen op een smartphone en te internetten op de laptop.
Turnkey opgeleverd

Meer info

Turnkey wordt ook wel sleutel-klaar genoemd. Het huis wordt `sleutelklaar` opgeleverd, d.w.z. dat er niets meer hoeft te gebeuren. Dus er ligt een vloer in, de muren zijn geschilderd, er zit een keukenblok in en een badkamer met alle voorzieningen.
Gemeubileerd

Meer info

Je hebt de mogelijkheid om uit diverse meubelpakketten te kiezen, afhankelijk van jou leefstijl en portemonnee kan je kijken hoe je jou loft wil inrichtingen. Je hebt de keuze uit; Meubel pakket | Keuken pakket | Badkamer pakket.

Opgedeeld in basis|basis +|compleet

Wasruimte

Meer info

Er is een grote wasruimte met voldoende wasmachines en drogers om voor het hele gebouw de was te doen.
Eigen keuken

Meer info

Compleet keukenblok met basis voorzieningen wasbak, koelkast en kooktoestel. Mogelijkheid voor uitbereiding afhankelijk van pakket.
Roofgarden

Meer info

Een mooi ruim dakterras waar je lekker kan ontspannen en opladen. Of juist lekker kan gaan zitten werken als je even een andere omgevingen wilt. Daarnaast is het een goede plek om je buren te leren kennen, of met je vrienden te gaan zitten.
Fietsenstalling

Meer info

Binnenkort meer info
Huismeester

Meer info

Een gebouwbeheerder zal regelmatig op locatie aanwezig zijn om verschillende zaken te controleren en te onderhouden, tevens is hij aangesteld om diverse vragen te beantwoorden.
Sportfaciliteiten

Meer info

Binnenkort meer info
Camera beveiliging

Meer info

Op verschillende locaties binnen het gebouw bevinding zich camera’s voor uw veiligheid en het buiten houden van onbevoegde.

Services

Wij bieden turnkey lofts die volledig zijn ingericht. Wij zorgen ervoor dat je direct kunt genieten van je nieuwe leefomgeving in Het Magazijn door ervoor te zorgen dat je van alle gemakken bent voorzien. Een heerlijk, ruim dakterras en een lounge om (nieuwe) mensen te ontmoeten, door het gehele pand is er WiFi, geweldige plekken om te eten in de diverse horecagelegenheden, een wasruimte en dit allemaal onder één dak.

72 Lofts beginnend bij 30m2

Met prijzen vanaf € 575,-/maand