Het Magazijn

Het Magazijn

De lofts bevinden zich in Het Magazijn dit is niet zomaar een gebouw, maar een industrieel pand gebouwd in 1931. Oorspronkelijk was het in gebruik als magazijn voor energieopslag van het ‘Gemeentelijk Electrisch Bedrijf’.

In de jaren ’90 bleef tijdens de herontwikkeling van het terrein alleen Het Magazijn behouden. De gemetselde gevels werden verwijderd en intern gesloopt tot op het betonskelet. Daarna kwamen de karakteristieke, uit staal en glas opgetrokken gevels die het pand nu zo kenmerken. Een plek met historie, waar jij je eigen geschiedenis kunt gaan schrijven!

Waarom kiezen voor Het Magazijn?

Deze unieke loft appartementen zijn van alle gemakken voorzien, supermodern en de ligging van Het Magazijn is ideaal. Hierdoor dé plek voor studenten, expats en young professionals. Naast je eigen appartement is er in het gebouw een ruim dakterras, een diversiteit aan horecagelegenheid met ontmoetingsruimte en wasruimte! Zo kun je na een dag werken of studeren nog gezellig een biertje drinken met vrienden, chillen op het dakterras of ontspannen een film kijken in je eigen loft appartment .